CV ketel op gas


Uw nieuwe CV installatie wordt door ons geleverd en geplaatst. Hiervoor werken we samen met de Duitse topfabrikanten Vaillant en Viessmann.
Na plaatsing wordt uw CV installatie gekeurd door een erkend onderhoudstechnicus en ontvangt u het wettelijk verplichte keuringsattest voor eerste ingebruikname.
Ketel onderhoud


Nazicht, herstelling en onderhoud van alle merken CV ketels. Zowel CV installaties op gas als op stookolie. Na uitvoering van het onderhoud ontvangt u van ons het wettelijk verplichte reinigings- en verbrandingsattest. Sinds 1 juni 2010 is een tweejaarlijkse controle van uw gasinstallatie verplicht. Meer info vindt u op de website van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie.
Gaskeuring


Als gehabiliteerd aardgasinstallateur met CERGA label zijn wij bevoegd om uw gasinstallatie te keuren. Na keuring leveren wij het conformiteitsattest af, waarna uw distributie netbeheerder uw gasmeter (opnieuw) kan openen.
Warmwaterbereiding


Herstellen, onderhoud en plaatsen van geisers en boilers voor warm water productie.
Regelsystemen


Om zo zuinig mogelijk met uw verwarming om te springen, kan u uw CV ketel best combineren met een goede regeling of CV thermostaat. Voor advies hierover kan u uiteraard bij ons terecht.
Alternatieve energie


Samen met fabrikanten Vaillant en Junkers werken we aan een groenere toekomst. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in ecologische verwarmings technieken. U kan bij ons terecht voor plaatsing en aansluiting van boilers op zonne-energie en geothermische warmtepompen.